Museumbezoek

Reserveren per mail

Vanaf 19 november is Museum Nijkerk weer toegankelijk. Voor een bezoek aan het museum is een reservering per mail nodig (), graag twee dagen van tevoren. Wilt u bij een bezoek s.v.p. de print van de bevestiging van het museum meebrengen?
De al bestaande maatregelen worden gehandhaafd om zowel vrijwilligers als bezoekers een veilige omgeving te bieden. Zo geldt bijvoorbeeld eenrichtingsverkeer, het voorschrift om anderhalve meter afstand te houden, het dragen van een mondkapje en staat op elke verdieping ontsmettingsgel gereed.

Een bezoek is mogelijk op dinsdag, donderdag en vrijdag van 13.30 – 16.30 uur en zaterdag van 13.00 – 16.00 uur. Er kunnen maximaal acht bezoekers tegelijk in het museum zijn. Betaling verloopt per pin.

Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging, koorts en/of benauwdheid? Dan vragen wij u pas te komen als u weer beter bent.

Het museum telt vier verdiepingen en is toegankelijk voor mensen met een beperking (lift, invalidentoilet).

Voorpret: Business View, gemaakt door Hmedia Nijkerk.

Ons adres is Venestraat 16, 3861 BX Nijkerk. Tel. 033 245 7005.
In het centrum van Nijkerk is betaald parkeren (meestal € 0,70/uur). Parkeren kunt in de straat en bij de toren. Parkeerterreinen in de buurt zijn bij de Toren, bij het Stadspark en het Wheemplein.
Station en busstation Nijkerk is ongeveer 8 minuten lopen via de Spoorstraat, Kleterstraat en Langestraat.

Tip: soms geeft horeca in Nijkerk vrijkaartjes in combinatie met een lunch. Check bookdinners.

Museumkaart kopen? Dat kan online. Start hier met uw bestelling.

Lees hier het bezoekersreglement.