Museumbezoek

Museum Nijkerk is in verband met de lockdown ter bestrijding van het coronavirus gesloten t/m 15 maart 2021.
Pas nadat musea weer open mogen, kunnen er reserveringen voor een bezoek worden gemaakt.
We hopen u op een ander moment weer in goede gezondheid te mogen ontvangen. U kunt tot half september de expositie ‘Van de wieg tot het graf’ bekijken.

Het museum telt vier verdiepingen en is toegankelijk voor mensen met een beperking (lift, invalidentoilet).

Entree: € 5,– p.p. Vrienden van het museum, houders van de Museumkaart en kinderen t/m 12 jaar gratis toegang.

Voorpret: Business View, gemaakt door Hmedia Nijkerk.

Ons adres is Venestraat 16, 3861 BX Nijkerk. Tel. 033 245 7005.
In het centrum van Nijkerk is betaald parkeren (meestal € 0,70/uur). Parkeren kunt in de straat en bij de toren. Parkeerterreinen in de buurt zijn bij de Toren, bij het Stadspark en het Wheemplein.
Station en busstation Nijkerk is ongeveer 8 minuten lopen via de Spoorstraat, Kleterstraat en Langestraat.

Tip: soms geeft horeca in Nijkerk vrijkaartjes in combinatie met een lunch. Check bookdinners.

Museumkaart kopen? Dat kan online. Start hier met uw bestelling.

Lees hier het bezoekersreglement.