Culinaire wandelingen

Vooraf: onder de huidige Corona-maatregelen is boeking voor een culinaire wandeling niet mogelijk.

Wilt u een stadswandeling eens combineren met een heerlijke lunch of diner? We hebben twee varianten voor u: de walking lunch en het walking dinner.walkingDinner_MuseumNijkerk600x400px

• Walking Lunch:

U start om 12.00 uur bij Grand Café De Postkamer voor een heerlijke broodjeslunch. Daarna gaat u onder leiding van de stadsgids wandelen en de highlights van de Nijkerkse historie bezichtigen. Bij Het Atelier aan de Langestraat krijgt u een dessert en vertellen Nel Schoon (fotografe) en Bart Kamphuis (kunstenaar en zeilinstructeur) over hun werk. De  stadsgids neemt u daarna weer mee op een rondje Nijkerk en u eindigt de wandeling bij Museum Nijkerk. U wordt daar ontvangen met koffie en een Nijkerkse lekkernij en een toelichting op het prachtige middeleeuwse Gasthuis. Dit arrangement duurt 3 uur en kost € 32,50 p.p. De lunch* is te reserveren op een tijdstip naar wens met minimaal 6 personen. Op zaterdag is het mogelijk de lunch in omgekeerde volgorde te doen (start 11 uur). Bent u met minder mensen en wilt u toch meedoen, dan kunt u individueel inschrijven. Zie de agenda voor de data van de komende maand(en). Bij minimaal 6 inschrijvers gaan deze wandelingen door.

• Walking dinner:

Bij dit arrangement start u rond 16.30 uur bij De Postkamer met een lekkere prosecco van de Nijkerkse wijngaard met amuse. De stadsgids neemt u daarna op een rondje mee richting Het Atelier voor de ontvangst door Nel Schoon en Bart Kamphuis met een bijzonder voorgerecht. Daarna laat de stadsgids u weer een deel van Nijkerk zien om uit te komen bij Museum Nijkerk, voor een ontvangst en een koud voorgerecht. Na het museum neemt de stadsgids u mee voor het derde deel van de wandeling die eindigt bij restaurant De Dolle Joncker, waar u een heerlijk hoofdgerecht * en dessert nuttigt. Het Walking dinner duurt 4 uur en kost € 57,50 p.p.

Ook dit arrangement kunt u reserveren op een door u gewenst tijdstip (minimaal 6 deelnemers). Bent u met minder mensen en wilt u toch meedoen, dan kunt u individueel inschrijven. Zie de agenda voor de data van de komende maand(en). Bij minimaal 6 inschrijvers gaan deze wandelingen door.

Voor aanmelding en betaling: de museumwinkel Venestraat 16 (tijdens openingstijden), tel. 033-2457005 of ons contactformulier.

* bij de lunch en het hoofdgerecht is één drankje naar keuze inbegrepen. Meer consumpties zijn voor eigen rekening.

Let op, de prijzen gelden vanaf 1 januari 2019.

Ook leuk: stadswandeling of layar-wandeling.