Museum Nijkerk weer open vanaf 26 januari 2022

Hartelijk welkom, Museum Nijkerk is weer open! Wel is het nog nodig om een coronatoegangsbewijs te tonen, een mondkapje te dragen en 1,5 m afstand te bewaren.
De al bestaande maatregelen worden gehandhaafd om zowel vrijwilligers als bezoekers een veilige omgeving te bieden. Zo geldt bijvoorbeeld eenrichtingsverkeer en staat op elke verdieping ontsmettingsgel gereed.
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging, koorts en/of benauwdheid? Dan vragen wij u pas te komen als u weer beter bent.

17 maart, lezing Historische Fotografie

Op donderdag 17 maart houdt Marc Hazeleger een lezing over Historische fotografie. Hij vertelt over het proces en heeft veel apparatuur en foto’s bij zich om een en ander te illustreren.
Aanvang 19.30 uur. Inloop vanaf 19 uur. Een kaartje kost € 5,– en is verkrijgbaar in de museumwinkel en bij .

7 april, lezing Historische Fotografie

Ook op donderdag 7 april geeft Hazeleger deze lezing. Zie hierboven.

Expositie

U kunt nu de expositie ‘De foto’s van Suijk’ bekijken (t/m 16 juli 2022)