AGENDA

Coronamaatregelen per 30 november 2021

Vanaf november 2021 moeten bezoekers van Museum Nijkerk het coronatoegangsbewijs tonen. Gastvrouwen en gastheren zullen uw QR-code scannen en dit checken met uw identificatiebewijs. De QR-code mag zowel op de smartphone als op papier worden aangeboden. Vanaf 30 november bestaat er ook weer de plicht tot het dragen van een mondkapje en het houden van 1,5 meter afstand.

U mag een reservering maken, maar dit is niet verplicht. Een bezoek is mogelijk op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 13.30 – 16.30 uur en zaterdag van 13.00 – 16.00 uur.

Verder blijven we voorzichtig. De al bestaande maatregelen worden gehandhaafd om zowel vrijwilligers als bezoekers een veilige omgeving te bieden. Zo geldt bijvoorbeeld eenrichtingsverkeer en staat op elke verdieping ontsmettingsgel gereed.
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging, koorts en/of benauwdheid? Dan vragen wij u pas te komen als u weer beter bent. Klik hier als u wilt reserveren.

13 januari, lezing Historische Fotografie

Op donderdag 13 januari houdt Marc Hazeleger een lezing over Historische fotografie. Hij vertelt over het proces en heeft veel apparatuur en foto’s bij zich om een en ander te illustreren.
Aanvang 19.30 uur. Inloop vanaf 19 uur. Een kaartje kost € 5,– en is verkrijgbaar in de museumwinkel en bij .

3 februari, lezing Historische Fotografie

Ook op donderdag 3 februari geeft Hazeleger deze lezing. Zie hierboven.

Expositie

U kunt nu de expositie ‘De foto’s van Suijk’ bekijken (t/m 16 april 2022)