AGENDA

Het museum is weer vrij te bezoeken. U mag een reservering maken, maar dit is niet meer verplicht. U hoeft geen mondkapje te dragen, maar het mag uiteraard wel. Er kunnen maximaal 16 bezoekers tegelijk in het museum zijn.
We blijven voorzichtig. De al bestaande maatregelen worden gehandhaafd om zowel vrijwilligers als bezoekers een veilige omgeving te bieden. Zo geldt het voorschrift om anderhalve meter afstand te houden, eenrichtingsverkeer en staat op elke verdieping ontsmettingsgel gereed. Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging, koorts en/of benauwdheid? Dan vragen wij u pas te komen als u weer beter bent. Klik hier als u wilt reserveren
.

Expositie

U kunt tot half september de expositie ‘Van de wieg tot het graf’ bekijken.

Elke woensdagmiddag stadswandeling met gids

Het zomerseizoen van de stadswandelingen is van start! Tot en met 29  september 2021 start elke woensdagmiddag een stadswandeling vanaf Museum Nijkerk. Het vertrek is gegarandeerd, de start is om 14.00 uur. De stadswandeling duurt ongeveer anderhalf uur en kost € 5,– p.p.. Het is een hele leuke manier om de historische binnenstad van Nijkerk te leren kennen. De stadswandeling is op andere tijden ook te reserveren. Voor reserveringen: .

Stadsgidsen Museum Nijkerk; foto Gerrit van de Veen

Tip: Dagboek uit laatste oorlogsjaar in Nijkerk

Het Nijkerkse ‘Dagboek van het laatste oorlogsjaar’ van de auteur Frans Kragt Hzn is te bestellen door € 7,50 over te maken op de rekening van het museum o.v.v. Dagboek Kragt en naam en adres. Het boek wordt dan bij u thuis bezorgd door Jan Cozijnsen. Voor adressen buiten Nijkerk komt er € 6,00 bij voor verpakkings- en verzendkosten. Het rekeningnummer van Museum Nijkerk is NL55 RABO 0377 87 47 87. Ook andere artikelen uit de museumwinkel kunnen zo besteld worden.