Gesloten

Museum Nijkerk is in verband met de lockdown ter bestrijding van het coronavirus vooralsnog gesloten.
Pas nadat musea weer open mogen, kunnen er reserveringen voor een bezoek worden gemaakt.
We hopen u op een ander moment weer in goede gezondheid te mogen ontvangen. U kunt tot half september de expositie ‘Van de wieg tot het graf’ bekijken.

Correctie naaipatroon keukenschort

Het laatste tijdschrift Vrogger bevat een naaipatroon voor een keukenschort. Het patroon is echter verkleind afgedrukt. Daarom een correctie: vergroot de patroondelen met 25%. U kunt daarvoor dit ruitjespatroon als hulpmiddel gebruiken (PDF).

Tip: Dagboek uit laatste oorlogsjaar in Nijkerk

Het Nijkerkse ‘Dagboek van het laatste oorlogsjaar’ van de auteur Frans Kragt Hzn is te bestellen door € 7,50 over te maken op de rekening van het museum o.v.v. Dagboek Kragt en naam en adres. Het boek wordt dan bij u thuis bezorgd door Jan Cozijnsen. Voor adressen buiten Nijkerk komt er € 6,00 bij voor verpakkings- en verzendkosten. Het rekeningnummer van Museum Nijkerk is NL55 RABO 0377 87 47 87. Ook andere artikelen uit de museumwinkel kunnen zo besteld worden.

Nu te zien:
Expositie ‘Van de wieg tot het graf’