Gesloten

Museum Nijkerk is in verband met de lockdown ter bestrijding van het coronavirus gesloten t/m dinsdag 19 januari 2021.
Pas nadat musea weer open mogen, kunnen er reserveringen voor een bezoek worden gemaakt.
We hopen u op een ander moment weer in goede gezondheid te mogen ontvangen. U kunt t/m april de expositie ‘Van de wieg tot het graf’ bekijken.

Tip: Dagboek uit laatste oorlogsjaar in Nijkerk

Het Nijkerkse ‘Dagboek van het laatste oorlogsjaar’ van de auteur Frans Kragt Hzn is te bestellen door € 7,50 over te maken op de rekening van het museum o.v.v. Dagboek Kragt en naam en adres. Het boek wordt dan bij u thuis bezorgd door Jan Cozijnsen. Voor adressen buiten Nijkerk komt er € 6,00 bij voor verpakkings- en verzendkosten. Het rekeningnummer van Museum Nijkerk is NL55 RABO 0377 87 47 87. Ook andere artikelen uit de museumwinkel kunnen zo besteld worden.

Nu te zien:
Expositie ‘Van de wieg tot het graf’